maanantai 7. maaliskuuta 2011

Laser- vai auringonsäteitä?

Hiihtolomat hiihdetty. Mieli täytetty lämpenevien säiden energialla. On aika avata hopeiset masiinat ja hypätä maailmaan, missä täytyy haukata pala omenasta, ennen kuin se tipahtaa - eli ryhtyä puurtamaan.
 
Aloitettiin siis Layers-hommat heti loman loputtua. Päivän alkajaiseksi hyökättiin lopullisen pienoismallin pariin ja rykäistiin se toistaiseksi lupaavaan alkuun. Boróka joutui tänään jäämään kaikesta paitsi hänen kuumeensa vuoksi, mutta toivotaan hänen huomenna olevan jo paremmassa kunnossa. Satun ja Annan pähkäillessä esitteitä ja muita viestintä- ja tiedoteasioita, pääsimme Elinan kanssa söheltämään laserleikkurilla. Kaija ja Tyttikin viihtyivät niin hyvin lehdistökuvien luonnosteluissa, että päätettiin kolmiulotteisuuden nimissä käydä porukalla katsastamassa tilanne ja kuuntelemassa ideoita.


Nyt lähtee..


IIK! Lunaakin jännittää..


Täytyyhän täs vähän paljastaa, mitäkaikkien kerroksien alla luuraa..


 Jotain niin hienoa!

Huomenna tiistaina tapaamme jälleen uusissa merkeissä ja kujeissa (ja miksei kuteissakin). Kyllä tämä joskus päättyy. Koko ajanhan se ensimmäinen päivä on meidän mielissä. Silloin kai se ensimmäinen auringonsädekin tuntuu siltä miltä sen pitääkin tuntua.

/Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti